Mondkapjes verplicht

We willen u vragen om een mondkapje te dragen wanneer u naar de huisartsenpraktijk komt.

Kerstvakantie praktijk 't Zandt van 21-12 t/m 25-12

Vanwege ziekte en uitval onder het personeel door het Corona virus zijn wij genoodzaakt om in week 53 de praktijk ook dicht te doen.

De telefoon zal doorgeschakeld worden en u bent welkom in Middelstum (onder voorbehoud Corona regels). Wij danken u voor uw begrip.

Huisartsenpraktijk 't Zandt

 
 
 
Praktijkinformatie
Hoofdstraat 3
9915 PA 't Zandt
Spreekuur volgens afspraak van 08.00 tot 10.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur
inschrijven als nieuwe patient  (kies locatie 't Zandt)
Openingstijden
 
Op werkdagen van 08.00 tot 17.00.
 
Op donderdag is de praktijk gesloten, waarneming door huisarts Cijsouw in Spijk, Hoofdweg Zuid 9, 9909 BA Spijk, telefoon: 0596-59 12 02 spoed: 0596-59 10 27
Contact
e-mail: assistente@mijnhuisarts.nl
Telefoon: 0596-581282
Spoed: 0596-581160
Fax: 0596-582076
Doktersdienst: 0900-9229
Voor het maken van een afspraak belt u met de doktersassistente, bij voorkeur tussen 8.00 en 9.30 uur.

Wij pauzeren van 12.00 tot 13.00 en zijn dan alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Wel is het mogelijk om herhaal-recepten telefonisch aan te vragen.

 

Een consult duurt gemiddeld 10 minuten, als u echter meer tijd voor u klacht denkt nodig te hebben kunt u de assistente vragen meer tijd voor u te reserveren.

Huisbezoek

Huisbezoek vindt plaats aan het eind van de ochtend, na overleg met de assistente of huisarts.

 

Voor het aanvragen van een huisbezoek belt u met de doktersassistente, bij voorkeur tussen 8.00 en 9.30 uur. 

 

Indien mogelijk is het beter om naar de praktijk te komen, omdat de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden biedt.

Apotheek

Herhaalmedicatie kunt uw bestellen via de telefoon, email of via de website van het Gezondheidsplein Middelstum.

De Medicatie kunt u gewoon ophalen in 't Zandt.

Website: deze pagina

Telefoon: 0596-581282  (via bandje of via de assistente)

Email: apotheek@mijnhuisarts.nl

De Pool eestelijnszorg

 

Goede zorg dichtbij de patiënt vinden wij belangrijk. Daarom is de samenwerking erop gericht om de praktijk zo in te richten dat goede en brede gezondheidszorg voor alle patiënten bereikbaar is.

 

Sinds 2015 werkt huisarts Addink samen met de huisartspraktijken van Warffum en Usquert, in Stichting 'De Pool' Eerstelijns Zorg.  Het doel van de stichting is de samenwerking tussen de huisartsen onderling en met andere zorgverleners te bevorderen, en waar mogelijk de kwaliteit van zorg- en dienstverlening te verbeteren waardoor de kwetsbaarheid van solistisch werken vermindert. De doelstelling van de stichting 'De Pool' sluit dus uitstekend aan bij de missie en visie van de samenwerking met het Gezondheidsplein Middelstum.
GIANTT onderzoek UMCG

 

Onze huisartspraktijk werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek rond diabeteszorg binnen het zogeheten GIANTT-project. Het doel van dit project is het verbeteren van de zorg en daarmee het verminderen van complicaties bij mensen met type 2 diabetes. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder toezicht van het UMCG. Onze praktijk levert gegevens aan over de verleende diabeteszorg in de regio Groningen. GIANTT zorgt ervoor dat deze gegevens kunnen worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Privacy

Het UMCG en GIANTT besteden veel aandacht aan de bescherming van uw privacy. Naam, adresgegevens of burgerservicenummers (BSN) worden niet verzameld voor het onderzoek. In de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek is daardoor nooit te zien van welke persoon de gegevens zijn gebruikt. De gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). GIANTT heeft dit vastgelegd in een privacyverklaring en een gegevensbeschermingsbeleid, die beiden te vinden zijn op de website van GIANTT www.giantt.nl/ .

Bezwaar  

Mocht u bezwaar hebben tegen het gebruik van uw zorggegevens voor wetenschappelijk onderzoek, dan kunt u dit op elk moment laten weten aan de huisarts of de assistente. U krijgt dan een formulier om uw bezwaar kenbaar te maken. Dit formulier staat ook op de GIANTT-website. Uw gegevens worden dan niet voor het GIANTT onderzoek gebruikt. Het al dan niet bezwaar maken is niet van invloed op uw behandeling en heeft ook geen gevolgen voor eventueel ander (wetenschappelijk) onderzoek waar u aan meewerkt.

Vragen over GIANTT?

Als u meer informatie over het GIANTT project wilt, kunt u mailen naar de projectleider van GIANTT, professor Petra Denig; e-mail p.denig@umcg.nl of de website www.giantt.nl raadplegen.   

Medische Informatie
Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. 
 

 

 
Medewerkers

Niek Westerink

Waarnemend huisarts

Bianca Bierman

Dokters Assistente

Robert-Paul Evenhuis

Praktijk Ondersteuner Huisarts

(POH) GGZ

Ryanne Addink

Huisarts

Marieke Rehwinkel

Praktijk Ondersteuner Huisarts

(POH) somatiek

Mijnhuisarts.nl, huisarts Addink, Gezondheidsplein Middelstum, huisartsenpraktijk 't Zandt

© 2019 by PvdH Design.